L’Ajuntament aprova el Pla Anual de Contractació del 2024

18 de març de 2024


El document inclou una previsió dels contractes que l’Ajuntament té previst licitar durant el 2024



La regidoria de Contractació ha aprovat el Pla Anual de Contractació 2024, un document que té per finalitat posar en coneixement de la ciutadania i, en particular, de les empreses que puguin presentar-se a les licitacions, la programació de la contractació de l’Ajuntament.

 

Aquest document es pot consultar tant al Portal de Transparència com a l’apartat de Plans i Campanyes del web municipal, i recull, entre d’altres, els futurs contractes de redacció de projectes urbanístics, d’organitzacions de fires o l’estudi inicial de la revisió del Pla General. El document també inclou els contractes de programari informàtic, de tallers i cursos per a les diferents regidories i les activitats habituals relacionades amb la Mostra de Pallassos, la biblioteca o les festes majors.

 

Alexandra Corvillo, regidora de Contractació, ha destacat la importància de l’aprovació d’aquest document “que ens ajudarà a reduir alguns terminis de presentació de propostes, a més d’atraure més empreses a les licitacions”. Així mateix, la regidora considera que “la publicació del Pla és també una aposta per la transparència, que permetrà a la ciutadania accedir fàcilment a aquesta informació”.

 

El Pla Anual de Contractació és un document recollit a l’art. 28.4 de la Llei de contractes del sector públic, pel qual les administracions públiques han de posar de manifest aquella previsió sobre l’activitat contractual, de conformitat a allò previst en el pressupost de la Corporació. El Pla recull informació sobre la tipologia de contracte a licitar així com un breu extracte del seu objecte, el VEC, el codi CPV i la previsió estimativa de la seva licitació.


  • Façana de l'Ajuntament
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023